2017 Yılı Dalış Eğitmenleri Eğitim Seminerlerinin İkincisi İzmir’de Yapıldı

2017 YILI DALIŞ EĞİTMENLERİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİN İKİNCİSİ İZMİR’DE YAPILDI

Federasyonumuzun 2017 yılı faaliyet programında yer alan dalış eğitmenleri seminerlerinin ikincisi İzmir Karşıyaka’daki Çarşı Kültür Merkezi’nde 11 Mart’ta gerçekleştirildi.

Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin ÖZEN’in açılış konuşmasını yaptığı Dalış Eğitmenleri Eğitim Semineri’nde Asbaşkanımız Prof. Dr. Şamil AKTAŞ, “Bir Meslek Hastalığı: Disbarik Osteonekroz”; Dalış Eğitmeni Engin KONDUL, “Rekreasyonel Dalışta Alternatifler: Kapalı Devreler”; Google Dijital Pazarlama Danışmanı Özgür Deniz AYDIN, “İnternette Dalış İşinizi Nasıl Büyütürsünüz” başlıklı konular hakkında gün boyu yapılan oturumlarda önemli bilgiler aktardılar.

BAŞKANIMIZ DOÇ. DR. ŞAHİN ÖZEN: “SEMİNER SON DERECE FAYDALI OLDU”

Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin ÖZEN, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde dalış eğitmenlerinin bilgi, deneyim ve performans açısından donanım çıtasını yükseltmek amacıyla dalış eğitmenleri eğitim seminerleri dizisinin bu yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “İkinci seminerimizi İzmir’de gerçekleştirdik. Yaklaşık 120 katılımcıyla verimli bir seminer oldu. Dalış eğitmenlerimize,  seminere gösterdikleri yoğun ilgi ve gelişmeye açık yaklaşımları nedeniyle çok teşekkür ediyorum.  Seminerimizdeki konu başlıklarının dalış eğitmenlerimizin eğitim kalitesine önemli katkı sağladığını düşünüyorum” diye konuştu.

Başkanımız Doç. Dr. Şahin ÖZEN, ülkemizdeki özellikle deniz turizminin canlılığı ve ev sahipliği yaptığımız uluslararası serbest dalış yarışmalarının, dalış merkezleri ve eğitmenlerini son derece önemli bir konuma taşıdığına dikkat çekerek, “Dalış eğitmenlerimize federasyon olarak her aşamada her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki eğitim seminerimizi ise mayıs ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu

Hakkında