2021 Sualtı Ragbisi U24 Gençler Türkiye Şampiyonası

2021 Sualtı Ragbisi U24 Gençler Türkiye Şampiyonası

Yer: İZMİR
Havuz:  İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ TESİSLERİ YÜZME HAVUZU (BORNOVA)
Tarih: 07-11 Temmuz 2021
Teknik Toplantı: 7 Temmuz Çarşamba (21:00) / ZOOM Uygulaması ile Online

  • Teknik toplantıya; her kulüp adına, onaylı kafile listesinde ismi yazılı olan takım antrenörü ya da idarecisi olarak görevlendirilmiş, en fazla 2 (iki) kişi katılacaktır. Toplantı esnasında Kameraların açık olması zorunlu olacağı için gerekli alt yapı donanımına sahip olunması gerekmektedir.
  • Yarışmaya katılan kulüpler ile ilgisi olmayan kişiler ve sporcular kesinlikle teknik toplantıya katılamayacaklardır.
  • 6 Temmuz Pazartesi günü saat 15:00 e kadar kulüpler onaylı kafile listelerini ve lisanslarını PDF formatında uwr@tssf.gov.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • 6 Temmuz Salı günü saat 15:00 e kadar kulüpler onaylı kafile listelerinde bulunan lisanslı sporcuları arasından U24 Milli Takımı için aday göstermek istediği sporcu listelerini Excel formatında uwr@tssf.gov.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Teknik toplantıya, kafile listesinde adı yazılı antrenör veya idareci ile geçerli yazılı mazeret dilekçesi bildirmeden katılmayan kulüpler kesinlikle yarışmalar alınmayacaktır.
  • Müsabakalarda uygulanacak sistem ve maç süreleri, katılımcı kulüp sayılarına göre yayınlanacak fikstür ile ilan edilecektir. Pandemi şartlarında risk ortamını azaltmak amacı ile en az maç sayısı hedeflenerek eleme maçları planlanacaktır.

A. YAŞ GRUPLARI ve KISITLAMALAR

1. U24 (24 Yaş Altı) yaş kategorisinde kadın ve/veya erkek her takım müsabakalara, 2006 doğum (15 yaş) yılı alt sınır olan en fazla 18 (onsekiz) sporcu en az 6 (altı) sporcu ile katılabilirler.

2021-sualti-ragbisi-u24-gencler-turkiye-sampiyonasi-ve-milli-takim-secmeleri-form

YARIŞMA TALİMATI : 2021-sualti-ragbisi-u24-gencler-turkiye-sampiyonasi

 

 

Hakkında