BAŞKANIMIZ DOÇ. DR. ŞAHİN ÖZEN, ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Federasyonumuz ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı’nın desteğiyle Türk Deniz Araştırmaları Vakfı’nın Antalya’da 9-10 Şubat’ta uluslararası katılımla gerçekleştirdiği Doğu Akdeniz Aslan Balığı: Yeni Sorunlar, Yeni Çözümler (Dağılımı, Mücadele ve Yararlanma) Çalıştayı için Antalya’da bulunan Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin ÖZEN, Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nu ziyaret etti.

Sualtı spor branşları, sualtı habitatı, sualtı kültürü ve tarihiyle ilgili Federasyonumuzun Antalya’da bugüne kadar gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası organizasyonlara destekleri için Vali Münir KARALOĞLU’na teşekkür eden Başkanımız Doç. Dr. ÖZEN, Antalya Valiliği’nin bu desteğinin yeni organizasyonlarda da devam etmesinin, sualtı spor branşlarının gelişmesine daha çok katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkanımız Doç. Dr. ÖZEN, ziyaret nedeniyle Vali KARALOĞLU’na denizlerimizdeki yaşam formlarının zenginliğini belgeleyen bir fotoğraf hediye etti.

Sualtı Topluluğu Üyelerimize Duyurulur.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu

Hakkında