DALIŞ VE CANKURTARMA MERKEZLERİ DENETÇİ SEMİNERİ İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ
Dalış ve Cankurtarma Merkezleri Denetçi Semineri 07 Kasım 2015 tarihinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu İstanbul biriminde düzenlendi.
Açılışını Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin ÖZEN’in yaptığı seminerde çok sayıda eğitmen ve katılımcı hazır bulundu. Seminerde Gaz Ölçüm ve Değerlendirmesini Federasyon Asbaşkanı Prof. Dr. Şamil AKTAŞ, Talimatlar ve Disiplin İşlemleri hakkında bilgilendirmeyi Federasyon Disiplin Kurulu Başkanı Av. Aykut OKUR, Dalış Merkezleri Denetim bilgilendirmesini Üç Yıldız Dalış Eğitmeni Gaye DÜLGER, Cankurtaran Denetleme bilgilendirmesini Altın Cankurtaran Eğitmeni Bedri SİNCAR, İletişim ve Halkla İlişkiler Bilgilendirmesini ise Prof. Dr. Pınar ERASLAN YAYINOĞLU gerçekleştirdi.
Federasyon Başkanı ÖZEN tarafından seminerde emeği geçen tüm eğitmenlere birer teşekkür plaketi ve katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.
Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU
.jpg)
.jpg)


