SUALTI HOKEYİNDE, DENİZ YILDIZLARI VE BİLİMSEL YÜZME SPOR KULÜBÜ TAKIMLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SUALTI HOKEYİNDE, DENİZ YILDIZLARI VE BİLİMSEL YÜZME SPOR KULÜBÜ TAKIMLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Federasyonumuzun 2017 faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Deniz Yıldızları, kadınlarda Bilimsel Yüzme takımları şampiyon oldu.
19-21 Mayıs tarihleri arasında Dumlupınar Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirdiğimiz şampiyonada 16 erkek ve 10 bayan takımı 3 gün boyunca nefes kesen maçlara imza attı.

Erkekler kategorisinde yapılan mücadelelerde

  1. Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken,
  2. ODTÜ Spor Kulübü ,
  3. Türk Telekom Spor Kulübü oldu.

Kadınlarda ise maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan

  1. Bilimsel Yüzme Spor Kulübü şampiyonluk sevincini yaşadı.
  2. Buz Yüzme Spor Kulübü kazanırken,
  3. Başkent Su Sporları Kulübü oldu.

Yapılan ödül töreninde 2015-2016 yıllarında sualtı hokeyinde dereceye giren milli takım sporcularına da başarılarından dolayı Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin Özen tarafından çeşitli hediyeler verildi.

FEDERASYON BAŞKANIMIZ DOÇ. DR. ŞAHİN ÖZEN, ŞAMPİYON TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

Şampiyonluk yarışmalarına katılan bütün takımları, azimli ve kararlı mücadelelerinden dolayı tebrik eden Başkanımız Doç. Dr. Şahin Özen şunları söyledi: “Kütahya, sualtı hokeyinde güzel müsabakalara tanık oldu. Gerçekten çok zor bir spor. Dayanaklılık, kararlılık, göğüs göğse mücadele ve en iyi taktikleri uygulayan takımlar madalya kürsülerine çıkmayı başardılar. Şampiyon takımlarımızı ve dereceye girenleri yürekten kutluyorum.”

Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin Özen, başta Dumlupınar Üniversitesi olmak üzere Spor Genel Müdürlüğü’ne, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Kütahya Valiliği’ne, Kütahyalı sporseverlere ve gece gündüz çalışan organizasyon ekibine, bu başarılı organizasyondaki emekleri ve destekleri için teşekkür etti.

Hakkında