Türkiye sualtı sporları federasyonu ile spor medyası buluştu,
Sualtı sporlarında ulusal ve uluslararası alanda elde edilen başarılarımızın, sualtı topluluğu aktivitelerinin kamuoyuna yeterince tanıtımı için son aylarda gerçekleştirilen medya ile iletişim çalışmaları kapsamında spor medyasının önemli temsilcileriyle Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Şahin ÖZEN, Holiday Inn Otel’deki basın buluşması toplantısında bir araya geldi.
Toplantı gündemini sualtı spor branşları, ulusal ve uluslararası yarışmalar, Avrupa ve dünya çapında sporcu ve kulüplerin elde ettiği başarılar oluşturdu.
Doç. Dr. Şahin ÖZEN’in ev sahipliğinde yapılan basın buluşma toplantısına Hürriyet, Fanatik, TRT, Cumhuriyet, Doğan Haber Ajansı, Milliyet, Gazete Kadıköy gazeteleri ve Kadıköy Life dergisi temsilcileri katıldı.
Sualtı Topluluğu Üyelerine duyurulur.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu