ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ
Ulusumuzun düşman işgalinden kurtarılmasına eşsiz askeri ve devlet adamı dehasıyla liderlik yaparak modern Türkiye Cumhuriyeti’mizi sarsılmaz temeller üzerine kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 79 yıl geçti.
O’nun eserini, O’nun çizdiği yolda, gösterdiği hedeflere doğru taşımanın büyük sorumluluğu ve gururuyla geleceğe bakıyoruz. Devraldığımız eserlerini emanet edeceğimiz “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesilleri yetiştirmek için Sualtı Federasyonu ve Sualtı Topluluğu olarak toplumumuza, örnek teşkil eden, bayrağımızı tüm dünyada dalgalandıran “ahlaklı, zeki ve çevik” genç sporcular kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz.
Kurduğunuz Türkiye Cumhuriyet’inin yaşaması ve yükselmesi için canlarını feda eden şehitlerimizin ruhunu yad ederken, gazilerimize minnetle selamlıyoruz.
Ulu Önder’imiz… Türk halkının kaderini ve geleceğini belirleyen inkılaplarınızdan aldığımız güç ve cesaretle eseriniz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmaya devam edeceğiz.
Sadece 10 Kasım’da değil, her daim yüreğimizde hissettiğimiz ruhunuzu rahmetle ve şükranla anıyoruz.
Doç. Dr. Şahin ÖZEN
TSSF Başkanı
yorum
Pingback: ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ - www.gundemyazar.com | Şalpazarı Haber - Ağasar Haber- Trabzon Haber